RAZSTAVA – ‘MESTNA OBČINA KRANJ’

Mestna obcina Kranj - otvoritev razstave

Naše sodelovanje je že tradicionalno in vesel sem, da imamo tudi letos v MOK razstavo, kjer fotografi lahko pokažemo svoje delo skozi oko objektiva.
Za letošnjo razstavo je fotografije prispevalo 32 avtorjev, skupaj imamo kar 65 fotografij.  Letošnja tema ima naziv Prosto.
MO ponuja razvejano paleto  dejavnosti, polno kulturnih asociacij. Ponuja zanimiv izziv za kreativno oko fotografa. Fotografije so lahko  tiste, ki najbolj slikovito zabeležijo čas pred nami in za naše zanamce. Fotografski objektiv lahko zajame celotno obzorje ali pa posamezen detajl, lahko se posveti kulturi, naravi, športu, arhitekturi ali pa ljudem, ki MO obiščejo. Fotografijo lahko predstavi v estetskem ali simboličnem jeziku.
Razstavljene fotografije prikazujejo kako fotografi skozi svoj objektiv beležimo lepote, ki nam jih ponuja narava. Ob tej priložnosti vam želim uspešno delo še naprej, obiskovalcem pa, veliko užitkov ob razstavljenih fotografijah.

Za FDJP zapisal: Vlado Sofronievski, predsednik društva

Nekaj utrinkov iz razstave