Bodite na tekočem, spremlajte naš blog.

ODPRTJE RAZSTAVE ANDREJE PEKLAJ

vabilo_andreja_peklaj-3-1_280xSpoštovane članice in člani in vsi ljubitelji dobre fotografije.
Naša kolegica Andreja Peklaj vas vabi na razstavo fotografij, katere odprtje bo dne 14. aprila 2015 v Galeriji Mestne hiše v Kranju. Več v vabilu.

 

 

 

 

 


 

OTVORITEV RAZSTAVE FDJP V GALERIJI MESTNE OBČINE KRANJ

MOKR_Klepet_280x8. aprila 2015 je bila otvoritev razstave FDJP v Galeriji Mestne občine  Kranj.
Na letošnji razstavi fotografij sodeluje 26 naših članic in članov. Naša letošnja tema in vodilo je bilo, da z enim delom razstave prikažemo Kranjske motive skozi oči fotografa. Drugi del razstave pa je po žanrih raznolik tako, da lahko vsak obiskovalec najde nekaj zase, nekaj kar mu je najbližje. Pa je to lahko pokrajina ali pa življenje v mestu, pa prelepi metulji v naravi ali portreti otrok….Kranjski motivi so zanimivi. Zanimiva je raznolikost pripravljenih fotografij posameznih avtorjev. V marsikateri fotografiji lahko najdemo tudi zgodbo, ki fotografijo dvigne še na višji nivo.
Razstavo je odprl župan MOK  Boštjan Trilar, uvodni nagovor pa je imel predsednik FDJP Simon Krejan.

Nekaj utrinkov v galeriji…

Read more..

POGLED SKOZI ŽENSKO OKO

FDJP_Layer_mar15_35_280xPogled skozi žensko oko smo poimenovali  fotografsko razstavo članic Fotografskega društva Janez Puhar, ki je v Galeriji Layerjeve hiše v Kranju. Otvoritev je bila 5.3.2015.
Na razstavi sodelujejo naslednje avtorice:Valerija Jenko, Biserka Komac, Marja Kraljič, Maja Krejan, Andreja Peklaj, Petra Puhar, Iza Sladič, Andreja Teran in Anuška Vončina. Vsaka avtorica se predstavlja s po dvema fotografijama. Otvoritev je potekala v zelo sproščenem in prijetnem vzdušju ter ob pričakovanju bližnjega praznika, dneva žena. Prijetno druženje v  mističnem okolju Layerjeve hiše v starem mestnem jedru Kranja so dekleta obogatila še z doma pripravljenimi slaščicami in klepet obiskovalcev se je zavlekel v pozne večerne ure.
Razstava  bo odprta do 30.3.2015.

Nekaj utrinkov v galeriji…

Read more..