VASJA DOBERLET RAZSTAVLJA V GORICI

Vasja Doberlet - Novigrad VII

Naš član Vasja Doberlet bo 50 obletnico svojega fotografiranja obeležil s še eno razstavo. Po majski razstavi v Atenah bo tokrat razstavljal v “Slovenskem kulturnem domu” v Gorici, dne 6. 10. 2018 ob 18.30 v KULTURNI DOM, Gorica, ulica I. Brass 20

Raztava bo na ogled: 6. 10. 2018 – 19. 10. 2018 – Odpiralni čas: 9 -13 15 -18 – sobota in nedelja zaprto, razen zaradi posebnih prireditev

Dogodek bo obeleževala še ena okrogla obletnica. 20. razstava, ki jo zamejski slovenski fotografi “Fotoklub Skupina 75” organizirajo vsako leto v “Slovenskem kulturnem domu” v Gorici.

Razstavljl bo v družbi še petih povabljenih avtorjev Fabia Bolinellija – iz Italije, Eva Petrič – iz Ljubljane, Giancarla Rupolo – iz Italije in Roberta Strahinjiča – člana Skupine 75 in še pokojnega člana Skupine 75 Sergio Culot-a. Poleg omenjenih razstav bo tokrat razstavljalo tudi domače društvo “Fotoklub Skupina 75”.

Vasja Doberlet bo v Gorici razstavil 5 fotografij velikega formata (100 x 70 cm), ki jih sicer hrani Kabinet slovenske fotografije v Kranju. Predstavljena kolekcija bo iz serije fotografij Avto-Refleksi s katero je pred 4 leti osvojil naslov mojstra pri FIAP (Mednarodna zveza za Fotografsko umetnost). Serija, ki jo dopolnjuje že 5 let predstavlja odseve mestnega okolja na površinah parkiranih avtomobilov.

Vabilo v PDF obliki

Sporočilo za medije