Bodite na tekočem, spremlajte naš blog.

BISERKA KOMAC – SLIKARSKA RAZSTAVA V GALERIJI BALA

01-Biserka-Komac-galerija-Bala

Biserka Komac v galeriji Bala (Foto: Simon Krejan)

Naša članica je v starem mestnem jedru Kranja v Galeriji Bala pripravila odlično slikarsko razstavo svojih likovnih del, ki so nastajala skozi daljše časovno obdobje. Slike na razstavi so po svoje skrivnostne tako, da so pravi izziv za poglobljen ogled razstave. Razstava bo odprta vse do 20. februarja.  Bo pa avtorica v Galerije v četrtek 14.2. v popoldanskih urah in v soboto 16.2. v dopoldanskih urah. Tako bo mogoče z njo poglobljeni klepet.

Tekst in fotografije; Simon Krejan

FOTOGRAFIJA MESECA JANUARJA 2019

1.-msto-DOBERLET-VASJA-VODILO

Odprta je nova sezona internega natečaja Fotografija meseca za leto 2019. V torek smo uspešno izbrali zmagovalca! Na izboru je sodelovalo 25 članov, kjer smo z aktivnim komentiranjem med 23 avtorji in 42 fotografijami prišli do rezultatov:

1.-msto-DOBERLET-VASJA-VODILO

2. mesto VOGEL ALOJZ-SKROMNOST

3. mesto PEKLAJ ANDREJA-ŠOPEK MINEVANJA

Galerija vsen prispelih fotografij

VIKTOR ŠMID – RAZSTAVA: UTRINKI

Viktor-Smid-razstava-Utrinki_01

Vabljeni na odprtje razstave Viktorja Šmida v sredo, 6. februarja 2019, ob 17. uri v Pavlinovi galeriji v kulturnem Domu Janeza Filipiča Naklo (za hotelom Marinšek).

Razstava bo odprta do 20.2.2019 in sicer ob nedeljah od 10h do 12h in ob torkih od 18h do 19h. Druge dni po dogovoru.

Elektronsko vabilo