The block construction of Etherna allows for very easy content creation. Some things just cannot be made easier.

SIMON KREJAN – ČRNO BELE PODOBE IZ NARAVE

Vabilo Simon Krejan

Vabimo vas na odprtje in ogled razstave črno belih fotografij z naslovom “Črno bele podobe iz narave”. Razstavlja Simon Krejan, KMF FZS, AFIAP, član Fotografskega društva Janez Puhar Kranj. Odprtje razstave bo v četrtek, 16.5.2019 ob 18. uri v Mercator centru Jesenice, Sp. Plavž 5. Razstavo bomo odprli s kratkim kulturnim programom. Razstavljena dela bodo na ogled od 16.5. do 12.6.2019 v obratovalnem času Mercator centra Jesenice.

FOTOGRAFIJA MESECA APRILA 2019

1. mesto JEREB ALEKSANDRA-PRVE BARVE

Aprilska tema je bila “POMLAD”. 19 avtorjev in 36 fotografij je sodelovalo tokrat. Aleksandra Jereb je v tej sezoni že drugič osvojila prvo mesto! Če bo tako nadaljevala, jo bo težko loviti v končnici leta. Sicer pa Alojz tokrat tudi kar z dvema fotografijama na drugem in tretjem! Čestitamo!

1. mesto JEREB ALEKSANDRA-PRVE BARVE

2. mesto VOGEL ALOJZ-CVETOČA PREPROGA

3. mesto VOGEL ALOJZ-ZELENA OAZA

Galerija vseh prispelih fotografij