Galerija vam ponuja nabor najboljših fotografij naših članov.

Branko Dežman

Nekega oktobrskega večera sva se z Branetom dogovorila za intervju. Dobila sva se »v Evropi« kake pol ure pred tedenskim srečanjem v Foto klubu Janez Puhar. Računala sva, da bova v pol ure opravila intervju in kasneje odšla na srečanje v klub. A sva se uštela. Predvsem sem se uštel jaz, saj niti najmanj nisem računal, da je Brane prava zakladnica življenjskih zgodb. Zgodb, ki so vse, do zadnje, povezane tudi s fotografijo. Sedela sva debeli dve uri.

Naj začnem s klišejskim vprašanjem, kaj te je pripeljalo v fotografske vode?

Moj oče je bil ustvarjalen na fotografskem področju. Tako me je že oče v mojih rosnih letih hotel navdušiti nad temnico, a mu nekako ni uspelo. Read more..

Alen Lacijan

Alen Lacijan je predvsem zemljan, ki uživa v fotografiji. Na ta svet prideš in greš, dela za teboj pa ostanejo, dokler se kdo spominja, na katerem disku so shranjena.  Ker je to za zdaj do neke mere še  znano (ob bolj ali manj zmernem brskanju seveda), obstaja možnost, da se najde kaj zanimivega tudi za vas. En 12mp pozdrav vsem pri ISO 100 in dobrih svetlobnih pogojih.

Simon Krejan

Simon Krejan je spec. organizacije in managementa in upokojeni polkovnik Slovenske vojske. Živi v Kranju, s fotografijo pa se je pobliže seznanil že v svoji mladosti, ko je deloval v fotografskem krožku v osnovni šoli. Read more..

Rok Godec

Rok Godec je učitelj geografije in zgodovine v osnovni šoli v Ljubljani. S fotografijo se je pred leti začel ukvarjati predvsem z namenom uporabiti fotografije  kot učni pripomoček.

Anuška Vončina

Anuška Vončina je ljubiteljica fotografije od prvega dne, ko je vzela fotoaparat v roke in se ji je tu odprl popolnoma nov svet.

Vasja Doberlet

Rojen je bil leta 1946 v Ljubljani. Je upokojeni inženir elektrotehnike. Vso službeno kariero je naredil v
kranjskem Iskratelu. Read more..

Uroš Florjančič